Skip links

NYLANSERING I GULLSAKSEN

AVEDA

EN DRØM HAR BLITT TIL VIRKELIGHET!

Vi har lenge sittet med denne nyheten i magen. Endelig skal drøm bli til virkelighet! Vi har vært på utkikk etter hårprodukter til våre kunder som er bra for både huden, håret, omgivelsene og vår kjære jordklode. Og endelig har vi funnet serien som passer oss. Serien med både hår, kropp og behandlingsprodukter. AVEDA har en fantastisk grunnverdi, samtidig som det både dufter godt og gir fantastiske resultater i håret og i hodebunn. Alt er plantebasert og 96-99% økologisk dyrkede ingredienser. Duftene i produktene er av naturlige aromaer. Vi er stolte over at AVEDA endelig er å få kjøpt i Fredrikstad. Og du har muligheten til å gjøre en plantebasert fargebehandling. Nemlig hos oss i Gullsaksen!

Hvorfor?

Vi er kjempe fornøyde med resultatene vi får i håret ved å bruke Aveda sine produkter! Følelsen av et sunt, sterkt vakkert hår er noe alle ønsker seg. Du kan få gode kur behandlinger for å styrke håret ditt og gi deg velvære i vår salong. Plantebaserte, bærekraftige hårfarger når du bestiller en farge/stripebehandling hos en av våre dyktige frisører. Og ikke minst økt velvære og en behagelig opplevelse hver gang du kommer til oss som gjest.

Hårprodukter med en bærekraftig visjon

AVEDA sin  misjon er å ta vare på verden vi bor i, fra produktene vi lager til måten vi gir tilbake til samfunnet. Hos aveda streber vi etter å sette eksempel for miljøledelse og ansvar, ikke bare i skjønnhetsverden, men i hele verden.

Pleiestoffer

Aveda, er banebrytende gjennom sine botaniske teknologier og kombinerer avansert vitenskap og Ayurveda, den aller eldste medisinske læren fra India, for å utvikle kvalitets produkter for hår, hud og kroppspleie – basert på rene blomster- og plante essenser. Produktene er utviklet med respekt for jorden, og inkluderer også en omfattende meny med ritualbaserte, helhetlige skjønnhetsbehandlinger. Aveda sine plantebaserte hårfarger gir et utrolig vakkert og naturlig resultat. Sunnere hår, lenger holdbarhet og god samvittighet.

Se den fine videoen om grunnleggeren til Aveda.

Vi gleder oss til å ta dere med inn i AVEDA sin fantastiske verden!

VELKOMMEN TIL OSS I GULLSAKSEN!

-Annicken Lorentzen-

Join the Discussion

Return to top of page