Skip links

Vi søker en erfaren frisør til vårt team!

Gullsaksen Annicken Lorentzen åpnet dørene i mars 2012.  Vi ønsket et frisørkonsept for frisører som ønsker å jobbe med én kunde av gangen. Det gir oss tid til å utføre behandlingen med faglig dyktighet. Kundene opplever at frisøren er mer tilstede for å lytte til deres ønsker. Vi vasker håret på alle kundene med hårkur og hodebunnsmassasje inkludert i prisen. Frisørene tar seg tid til å utføre en teknisk god klipp etterfulgt av føn/ styling. Kundene  lærer hvordan de kan style håret hjemme med riktig verktøy og riktige hårprodukter.

Etter åtte år har vi opparbeidet en trofast og kvalitetsbevisst kundegruppe. Vi føler oss trygge på at vi har klart å bygge opp et miljø hvor vi frisører trives, inspireres og utfordres til å gjøre en god jobb for våre hyggelige kunder.

Hos oss har du mulighet til å vokse og videreutvikle deg sammen med våre faglig sterke frisører. Vi er dedikerte frisører som har yrkesstolthet og er kvalitetsbevisste. Vi er stolte av å ha fornøyde kunder. Vi er et team som liker å jobbe sammen. Vi er opptatt av å dele kompetanse og skape et trivelig arbeidsmiljø.

Vi kan tilby heltid/deltid stilling.

Dette er kvaliteter vi ser etter:

– Du har vært frisør i minst fem år.

– Du er opptatt av å levere kvalitet.

-Du har god ordenssans og liker å ha det ryddig når du jobber.

-Du er stolt av faget ditt.

-Du er nysgjerrig på trendene som stadig er i endring.

-Du synes det er viktig å gå på kurs for å holde fagkompetansen oppe og for å lære nye teknikker.

-Du er en god teamarbeider og tar vare på kollegaene dine.

Du kan sende en mail med søknad og cv.

annickentlorentzen@gmail.com

Join the Discussion

Return to top of page