Skip links

Trygg salong

Smittevern hos Gullsaksen

Det er med stor glede at vi kunne åpne dørene igjen mandag 27. april. Vi har nye rutiner for både kunder og ansatte. Dette følges nøye opp i samarbeid med Norges frisør og velvære forbund og FHI. I August var det snakk om at vår veileder skulle lettes litt, men pga oppblomstring etter sommerferien er vår veileder lik som den først ble opprettet i April 2020.

Vi er opptatt av å skape et trygt miljø for våre ansatte og ikke minst kunder. Alle ansatte har tatt smittevernkurs. Vi rengjør og desinfiserer kontaktflater, dørhåndtak, vente plass, kasse området, toaletter, pauserom, vaskerom osv flere ganger daglig.

Dette rengjøres/ desinfiseres  mellom hver kunde: arbeids stasjoner, kundens plass med stol, alt verktøy vi bruker, tester produkter, bankterminal/disk. Vi bruker ikke engangs plast kapper men alle kunder får en nyvasket kappe. Vi har gjort litt endringer i  salongen slik at det nå er god avstand mellom kundeplassene.  Og vi bruker litervis med håndsprit.

 

Viktig informasjon til våre kunder

-Har du symptomer på luftveisinfeksjon, er forkjølet, føler deg dårlig eller er i karantene må du ringe å flytte timen din.

-Har du vært på utenlandsreise,  vil vi at du venter 10 dager før du besøker oss.

-Vi ønsker at du som kunde kommer alene ( barn kan selvfølgelig ha med en voksen)

-Du må komme presis til timen. Husk å holde en meter avstand når du kommer inn til oss.

-Våre toaletter er i utgangspunktet stengt, man har du en stor behandling og blir værende i salongen lenge, kan du selvfølgelig bruke toalettet.

– Vi serverer kaffe, tea, kakao,  kaldt vann og iste. Du kan ha med drikke av eget valg, matpakke, en bok, strikketøy osv.

-Alle kunder må rengjøre hendene sine ved adkomst og før dere går.

-Når vi vasker håret ditt, har vi stille sone. Dette er for å unngå å prate når vi har ansikt til ansikt.

-Vi bruker munnbind når vi farger vipper/bryn og former bryn. Det er ellers ikke en anbefaling for frisører å bruke munnbind under andre behandlinger, men ønsker du at vi bruker munnbind gjør vi gjerne det. Ønsker du selv å bruke munnbind kan du selvsagt også gjøre det.

Kontakt oss:

Ønsker du å bestille time hos oss, kan vi anbefale deg å bestille time på gullsaksen.no. Eller du kan laste ned en app som heter Fixit. Der finner du vår salong. Vil du allikevel ringe og snakke med en av oss før du bestiller time, er du velkommen til å ringe salongen. En anbefaling fra FHI er at vi ikke avbryter behandlinger for ofte for å ta telefonen, derfor kan det være at vi ikke får tatt telefonen i perioder med mye trafikk. Vi ringer alle ubesvarte anrop opp igjen.

Vi har nå et hygiene tillegg i prisen på 50 kr pr behandling. Det er for å sikre en trygg salong for våre kunder og ansatte.

 

HJERTLIG VELKOMMEN!

Vennlig hilsen  Annicken Lorentzen og jentene i Gullsaksen.

 

Join the Discussion

Return to top of page