Skip links

Trygg salong

Smittevern hos Gullsaksen, Norge har åpnet opp for fullt igjen!

Vi har  gode etablerte smitteverns rutiner i vår salong. Det er mye vi har lært i denne perioden med Covid-19. Derfor vil vi informere om at mye av hygienetiltakene som ble opprettet i denne tiden vil vi fortsette med, uavhengig av Covid-19.

Vi har et tett samarbeid med Norges frisør og velvære forbund og FHI. Vi følger deres anbefalinger. Nå som Korona tiltakene så og si er avsluttet har vi likevel litt informasjon vi ønsker å dele med deg før du besøker oss.

 

Informasjon til våre kunder

-Har du symptomer på luftveisinfeksjon, er forkjølet, føler deg dårlig eller er smittet av Kovid-19,  må du ringe å flytte timen din. Vi er behjelpelig med å finne ny tid.

-Vi ønsker at du som kunde kommer alene ( barn kan selvfølgelig ha med en voksen)

-Vårt toalett er åpent for kunder.

– Vi serverer  kaffe, økologisk Aveda te, kakao, iste og nøtter.

-Vi ønsker at alle rengjør hendene sine ved adkomst. Du er hjertelig velkommen til å vaske hendene på vårt toalett.

-Vi bruker munnbind kun hvis du som kunde ønsker det.

Kontakt oss:

Ønsker du å bestille time hos oss, kan vi anbefale deg å bestille time på gullsaksen.no. Eller du kan laste ned en app som heter Fixit. Der finner du vår salong. Vil du allikevel ringe og snakke med en av oss før du bestiller time, er du velkommen til å ringe salongen. Våre kunder avtaler ofte ny time i god tid.  Derfor er det lurt å være tidlig ute med å bestille time hos oss. Legger du igjen en beskjed på svareren, ringer vi deg tilbake.

 

 

HJERTLIG VELKOMMEN!

Vennlig hilsen  Annicken Lorentzen og jentene i Gullsaksen.

Join the Discussion

Return to top of page