Skip links

Trygg salong

Smittevern hos Gullsaksen

Vi har jobbet med smittevern i over et år. Nå har Norge åpnet opp for fult igjen, allikevel vil godt smittevern fortsette hos oss. Det synes vi er meget viktig for både kunder og ansatte. Dette følges nøye opp i samarbeid med Norges frisør og velvære forbund og FHI.

Vi er opptatt av å skape et trygt miljø for våre ansatte og ikke minst kunder. Alle ansatte har tatt smittevernkurs. Vi rengjør og desinfiserer kontaktflater, dørhåndtak, vente plass, kasse området, toaletter, pauserom, vaskerom osv flere ganger daglig.

Dette rengjøres/ desinfiseres  mellom hver kunde: arbeids stasjoner, kundens plass med stol, alt verktøy vi bruker, tester produkter, bankterminal/disk. Alle kunder får en nyvasket kappe. Vi har gjort litt endringer i  salongen slik at det er god avstand mellom kundeplassene. Og vi rengjør selvsagt hendene mellom hver kunde.

Informasjon til våre kunder

-Har du symptomer på luftveisinfeksjon, er forkjølet, føler deg dårlig eller er i karantene  må du ringe å flytte timen din. Vi er behjelpelig med å finne ny tid.

-Har du vært på utenlandsreise,  vil vi at du venter ut din kartantene før du besøker oss.

-Vi ønsker at du som kunde kommer alene ( barn kan selvfølgelig ha med en voksen)

-Du må helst komme presis til timen.

-Vårt toalett er åpent for kunder.

– Vi serverer  kaffe, te, kakao og iste.

-Alle kunder må rengjøre hendene sine ved adkomst og før dere går.

-Munnbind er nå valgfritt.

Kontakt oss:

Ønsker du å bestille time hos oss, kan vi anbefale deg å bestille time på gullsaksen.no. Eller du kan laste ned en app som heter Fixit. Der finner du vår salong. Vil du allikevel ringe og snakke med en av oss før du bestiller time, er du velkommen til å ringe salongen. Våre kunder avtaler ofte ny time i god tid.  Derfor er det lurt å være tidlig ute med å bestille time hos oss. Legger du igjen en beskjed på svareren, ringer vi deg tilbake.

Vi har et hygiene tillegg i prisen på 70 kr pr behandling. Det er for å sikre en trygg salong for våre kunder og ansatte. Vi setter av god tid hver dag til rengjøring, slik at salongen er trygg for alle.

 

HJERTLIG VELKOMMEN!

Vennlig hilsen  Annicken Lorentzen og jentene i Gullsaksen.

Join the Discussion

Return to top of page