Skip links

Trygg salong

Smittevern hos Gullsaksen

Vi har nå jobbet med smittevern i over et år. Det er meget viktig for både kunder og ansatte. Dette følges nøye opp i samarbeid med Norges frisør og velvære forbund og FHI.

Vi er opptatt av å skape et trygt miljø for våre ansatte og ikke minst kunder. Alle ansatte har tatt smittevernkurs. Vi rengjør og desinfiserer kontaktflater, dørhåndtak, vente plass, kasse området, toaletter, pauserom, vaskerom osv flere ganger daglig.

Dette rengjøres/ desinfiseres  mellom hver kunde: arbeids stasjoner, kundens plass med stol, alt verktøy vi bruker, tester produkter, bankterminal/disk. Vi bruker ikke engangs plast kapper men alle kunder får en nyvasket kappe. Vi har gjort litt endringer i  salongen slik at det nå er god avstand mellom kundeplassene.  Og vi bruker litervis med håndsprit.

Viktig informasjon til våre kunder

-Har du symptomer på luftveisinfeksjon, er forkjølet, føler deg dårlig, er i karantene eller bor med noen i karantene må du ringe å flytte timen din. Vi er behjelpelig med å finne ny tid.

-Har du vært på utenlandsreise,  vil vi at du venter ut din kartantene før du besøker oss.

-Vi ønsker at du som kunde kommer alene ( barn kan selvfølgelig ha med en voksen)

-Du må komme presis til timen. Husk å holde en meter avstand når du kommer inn til oss.

-Våre toaletter er åpent for kunder.

– Vi serverer  kaffe, te, kakao og iste.

-Alle kunder må rengjøre hendene sine ved adkomst og før dere går.

-Når vi vasker håret ditt, har vi stille sone. Dette er for å unngå å prate når vi har ansikt til ansikt.

-Munnbind er nå valgfritt.

Kontakt oss:

Ønsker du å bestille time hos oss, kan vi anbefale deg å bestille time på gullsaksen.no. Eller du kan laste ned en app som heter Fixit. Der finner du vår salong. Vil du allikevel ringe og snakke med en av oss før du bestiller time, er du velkommen til å ringe salongen. Våre kunder avtaler ofte ny time i god tid. Derfor er det lurt å være tidlig ute med å bestille time hos oss. En anbefaling fra FHI er at vi ikke avbryter behandlinger for ofte for å ta telefonen, derfor kan det være at vi ikke får tatt telefonen i perioder med mye trafikk. Legger du igjen en beskjed på svareren, ringer vi deg tilbake.

Vi har nå et hygiene tillegg i prisen på 70 kr pr behandling. Det er for å sikre en trygg salong for våre kunder og ansatte. Vi setter av tid til rengjøring slik at salongen er trygg for alle.

 

HJERTLIG VELKOMMEN!

Vennlig hilsen  Annicken Lorentzen og jentene i Gullsaksen.

Join the Discussion

Return to top of page