Skip links

Sol og Sommer!

Solbeskyttelse

Hvordan beskytter jeg håret i sommer?

Solen har allerede vist seg fra sin beste side og sommerferien nærmer seg. Vi gleder oss alle til ferie med familie og venner, for så å komme tilbake til jobb med ny energi når ferien er over.

Jeg har lyst til å gi deg noen tips om hvordan du kan ta vare på håret ditt i sommer. Når vi alle legger både tid og penger i håret igjennom året, er det viktig å ta vare på håret slik at hårfargen holder seg så fin som mulig og du unngår slitasje etter bading og sol.

Sunt hår er absolutt viktig for at solbeskyttende produkter skal ha full effekt. Hvis håret er slitt, tørt eller overbehandlet vil selve hårstrået sprike.  Håret trenger da hårkur for å tilføre de rette pleiestoffene slik at overflaten på håret blir så hel som mulig. Jeg har tidligere laget et innlegg  “En guidet tur inn i hårkurens verden”, der finner du hårkuren som passer for deg.

Solhatt

Solhatt er både fint tilbehør til sommer antrekket og behagelig å bruke for å beskytte hodet fra solen. Det er mange fine hatter og capser som gir god beskyttelse. Noen av hodeplaggene som er å få kjøpt er laget i et UV-beskyttende materiale.

“HUSK AT TOPPEN AV HODET ER MEST UTSATT FOR UV STÅLER!”

Hårprodukter med solbeskyttelse

Joico er en hårpleieserie som har som hovedfokus å ta vare på håret ditt. Joico har gode, velutviklede, pleiende og beskyttende egenskaper.

Joico Defy Damage

Defy Damage er en av Joico`s  nyeste tilskudd. Serien er designet for å beskytte håret fra all mulig skalde. Som UV-stråler, forurensing, varmeverktøy og annen skade håret kan bli utsatt for. Den inneholder en revolusjonerende teknologi som gjør at håret oppnår maksimal beskyttelse.

DEFY DAMAGE SHAMPOO Pleiende og styrkende fargesikker shampo som gir et rikt, silkemykt skum. Vasker håret skånsomt og beskytter mot daglige skader som håret utsettes for. Resultatet blir et mykt glansfullt hår som føles og ser sunt ut.

DEFY DAMAGE CONDITIONER Beskyttende conditioner som gjenoppretter fuktigheten og styrker håret uten å tynge. Daglig beskyttelse mot ytre påvirkninger. Håret blir umiddelbart kambart og mykt, med en fantastisk glans og følelse.

DEFY DAMAGE PROTECTIVE MASQUE
Dette er en absolutt bestselger! Protective Masque passer alle hårtyper og for deg som vil beskytte håret mot skade og ytre påvirkning. Kuren pleier og styrker hårets bindinger og bevarer fargen lenger. Motvirker splittede hårspisser. Håret blir umiddelbart sterkere mer motstandsdyktig, smidig og veldig glansfullt.

DEFY DAMAGE PROTECTIVE SHIELD Beskytter mot termiske skader og UV-stråler “Superhero-produkt” som kan brukes daglig. Beskytter mot ytre påvirkninger som forurensning, UV-stråler og varmeverktøy. Den beskytter også hårfargen, gir ekstra glans og følelsen av et sunt hår. Pleiende Leave-in produkt som ikke tynger.

Sjekk ut Defy Damage i Nettbutikken!

Blond Life

Blondt hår tiltrekker seg smuss og skitt fra både saltvann, sand, solkrem osv. Uavhengig om det er naturlig blondt eller lysnet  i en farge/bleke behandling hos frisøren. Blond life serien fra Joico inneholder egenskapenr som renser dette ut av håret på en skånsom måte. Pleiestoffene gir håret akkurat det blondt hår trenger for å holde seg sterkt, sundt og glansfullt. Blond life violet tilfører kalde pigmenter til deg som ønsker å bevare din kalde blonde hårfarge.

Sjekk ut Blondlife i Nettbutikken!

Gullsaksens tre favoritt produkter:

Våre favoritter med solbeskyttelse!

K-PAK CT LUSTER LOCK SPRAY

Pleiende leave-in spray som gir UV- og varmebeskyttelse, fremhever og forlenger intensiteten i hårfargen og gir et sunt, sterkt og glansfullt hår. Her får du hårkur og pleie i et produkt. Brukes i nyvasket hår. Spray den i nyvasket hår, kam gjerne igjennom håret for å fordele produktet. Du kan også ha den med i strandvesken og påføre mer i håret utover dagen.

BLOND LIFE BRIGHTENING VAIL

 Varmebeskyttende leave-in spray som pleier, beskytter og fremhever en klar skinnende nyanse i blondt hår. Den er UV-beskyttende, varmebeskyttende opptil 232° C og beskytter også mot mekanisk skade. Resultatet blir et sunt og glansfullt blondt hår. Spray den i nyvasket hår, kam gjerne igjennom håret for å fordele produktet. Denne  kan også være med i strandvesken, sprayes i håret etter behov utover dagen.

DEFY DAMAGE PROTECTIVE SHIELD 

Den beskytter mot sol og ytre påvirkninger, er fargebevarende og gir fantastisk glans og mykhetsfølelse uten å tynge. Produktet er en tynn krem som fordeles i hele håret når det er nyvasket. 

Husk at det er ekstra viktig å bruke hårkur om sommeren og rengjør håret når det er skittent. Bruk hårkur oftere enn det du vanligvis gjør. Jo sunnere hår du har når du kommer til frisøren etter ferie, jo finere blir fargeresultatet.

Jeg ønsker alle sammen en kjempefin sommer. Nyt late dager og ferie i fine Norge!

Bilder og kilder: Joico.no, Joico.com, Unsplash, StockSnap

ANNICKEN T. LORENTZEN

Join the Discussion

Return to top of page