Skip links

En guidet tur inn i hårkurens verden!

Hårkur

-hva er det?

Mange kunder får spørsmålet av frisøren sin: “kurer du håret ditt hjemme?” Folk flest har ikke så mye innblikk i hva det vil si å kure håret sitt med en hårkur. Her skal du få en liten titt inn i Joico sitt  hårpleie univers.

Hårets naturlige variasjon

Hårstrået er forskjellig fra person til person. Noen har lyse fine hårstrå, andre har grove hårstrå. Det som gjør at det produseres så mange forskjellige hårkurer, er fordi håret vårt har behov for forskjellig typer pleiestoffer.

Har du fint hår, sier det seg selv at molekylærvekten i pleiestoffene må være veldig små. Og det for å kunne trenge inn i hårstrået, og faktisk gjøre håret sterkere.

Er håret blitt kjemisk skadet med for eksempel flere blekebehandlinger, trenger håret reparerende pleiestoffer helt fra innerst til ytterst.

Hvis det er et aldrende hår (og det starter faktisk helt ned i 25 års alderen hos kvinner!) Ja da trenger håret pleiestoffer for å gjøre håret smidigere og blankere igjen.

 

Joico har flere nytenkende teknologier som inneholder egenskaper for å pleie forskjellige hårtyper.

Hvilken hårkur passer ditt hår?

Her kan du finne din favoritt fra Joico!

KJØP HER

K-PAK RECONSTRUCTOR er en proteinkur som gjenoppbygger hele hårstrukturen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand. Anbefales for kjemisk behandlet, skadet hår. Det finnes ingen bedre måte å gjenoppbygge et skadet hår på! Anbefales 1-3 ganger i uken. For optimalt resultat i kombinasjon med K-PAK Intense Hydrator på porøst skadet hår.

KJØP HER

K-PAK INTENSE HYDRATOR er for deg som har tørt, skadet, kjemisk behandlet eller naturlig tørt hår. Gjenoppretter fuktighetsbalansen, lukker skjellaget, gir nytt liv til håret, fantastisk glans og kambarhet. Håret blir sterkt, smidig og enkelt å style.

KJØP HER

K-PAK COLOR THERAPY LUSTER LOCK Fremhever – og forlenger fargens holdbarhet, gjenoppbygger, pleier og gir en utrolig glansfull overflate på håret. Inneholder bl.a. argan olje som gir silkemykt hår som er enkelt å gre og style.

KJØP HER

K-PAK REVITALUXE Kombinasjonen av både proteiner og fuktighet gjør denne kuren til en ekte “quick-fix”- perfekt i en travel hverdag. Fordi den brukes istedenfor conditioner. Altså etter hver shamponering. Virketid 1-2 min. For normalt til tørt, skadet hår som ikke er veldig porøst.

KJØP HER

BLONDE LIFE BRIGHTENING MAVQUE Perfekt hårkur for blondt hår. Passer til normalt eller kjemisk behandlet hår. Gjør blondfargen klar, lys og glansfull ved å fjerne belegg, nøytralisere klor og spor av mineraler som gjør blondt hår matt og gult. Samtidig gir den masse fuktighet, kambarhet og fantastisk glans.

KJØP HER

DEFY DAMAGE PROTECTIVE MASQUE
Dette er en absolutt bestselger! Protective Masque passer alle hårtyper og for deg som vil beskytte håret mot skade og ytre påvirkning. Kuren pleier og styrker hårets bindinger og bevarer fargen lenger. Motvirker splittede hårspisser. Håret blir umiddelbart sterkere mer motstandsdyktig, smidig og veldig glansfullt.

KJØP HER

K-PAK REVITALUXE Kombinasjonen av både proteiner og fuktighet gjør denne kuren til en ekte “quick-fix”- perfekt i en travel hverdag. Fordi den brukes istedenfor conditioner. Altså etter hver shamponering. Virketid 1-2 min. For normalt til tørt, skadet hår som ikke er veldig porøst.

KJØP HER

HYDRA SPLASH MASQUE 

Endelig har det kommet en fuktighetsgivende hårkur som passer til fint/medium fint hår. De vitaminrike ingrediensene gir en boost til håret. Håret blir lett å gre, glansfullt og kuren her en nydelig gelè konsistens som gjør at håret får en lett og luftig følelse.

KJØP HER

K-PAK Liquid Reconstructor Gjenoppbyggende proteinspray for daglig bruk. Vektløs, tynger ikke håret. Tilfører styrke, pleie og beskytter fint, tynt hår. Tilfører tapte aminosyrer og pleier skadede partier i skjellaget, tilfører håret elastisitet, styrke og glans. Fargesikker. Gjør håret mer elastisk og mottagelig for styling.

Det å ta vare på håret sitt med å gi det ekstra pleie, gjør at håret blir mindre statisk. Føn og styling holder lenger utover dagen fordi håret er sterkere og har bedre spenst. En annen ting er at hvis du farger håret ditt, vil det å tilsette pleie/byggesteiner i håret gjøre at fargen holder mye lenger. Hår trenden nå er naturlig, sunt, sterkt og blankt hår. Da er det viktig med riktige produkter og pleiestoffer til håret ditt.

Photo by Alexandru Zdrobău on Unsplash

Bilder og kilder: Joico.no

ANNICKEN T. LORENTZEN

Join the Discussion

Return to top of page